Champions League

Champions League: Τα βλέμματα όλων στο Τσέλσι-Μίλαν

Οι μάχες στο Champions League συνεχίζονται σήμερα (05/10), με το πρόγραμμα να συμπεριλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της Τσέλσι με τη Μίλαν και της Μπενφίκα με την Παρί.

Το Champions League συνεχίζεται σήμερα, Τετάρτη (05/10), με τα παιχνίδια, που κλείνουν την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από πλευράς ονομάτων, τα βλέμματα όλων στρέφονται στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Μίλαν στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι δύο ομάδες στοχεύουν στη νίκη, που θα αυξήσει τις πιθανότητές τους για πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι «μπλε» του Λονδίνου έχουν μόλις έναν βαθμό μετά από δύο αγώνες και θέλουν την πρώτη τους νίκη, ενώ από την άλλη οι «ροσονέρι» βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με τέσσερις βαθμούς και θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει εκεί.

Ενδιαφέρον με ελληνικό στοιχείο παρουσιάζει η αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Ντα Λουζ». Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναμένεται να έχει δύσκολο έργο απέναντι στον γαλαξία αστέρων των Παριζιάνων, ενώ οι Λουζιτανοί θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δυναμική της έδρας τους. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου μετά από δύο αγώνες και ισάριθμες νίκες.

Η κάτοχος του τροπαίου Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνιστεί κόντρα στη σκληροτράχηλη και αήττητη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η Μάντσεστερ Σίτι του «δαιμονισμένου» Έρλινγκ Χάαλαντ, θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη, που θα παραταχθεί χωρίς τον άτυχο Κάρλος Ζέκα, ενώ στο άλλο ματς του ομίλου η Σεβίλλη υποδέχεται την Ντόρτμουντ, σε ένα παιχνίδι, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική βαθμολογία, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης (05/10) και η βαθμολογία:

5ος όμιλος
19.45 Ζάλτσμπουργκ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ
22.00 Τσέλσι - Μίλαν

Βαθμολογία: Μίλαν 4, Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3, Ζάλτσμπουργκ 2, Τσέλσι 1

6ος όμιλος
19.45 Λειψία - Σέλτικ
22.00 Ρεάλ Μαδρίτης - Σαχτάρ Ντόνετσκ

Βαθμολογία: Ρεάλ Μαδρίτης 6, Σαχτάρ Ντόνετσκ 4, Σέλτικ 1, Λειψία ο

7ος όμιλος
22.00 Μάντσεστερ Σίτι - Κοπεγχάγη
22.00 Σεβίλλη - Ντόρτμουντ

Βαθμολογία: Μάντσεστερ Σίτι 6, Ντόρτμουντ 3, Κοπεγχάγη 1, Σεβίλλη 1

8ος όμιλος
22.00 Μπενφίκα - Παρί Σεν Ζερμέν
22.00 Γιουβέντους - Μακάμπι Χάιφα

Βαθμολογία: Παρί Σεν Ζερμέν 6, Μπενφίκα 6, Γιουβέντους 0, Μακάμπι Χάιφα 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x