Champions League

Ο Μαρτσίνιακ σφυρίζει στον τελικό του Champions League-Ο Ντελ Θέρο Γκράντε στο Conference

Τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στους τελικούς των μεγάλων τελικών των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων ανακοίνωσε η UEFA με τον Πολωνό Σιμόν Μαρτσίνιακ να διευθύνει εκείνον του Champions League.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στους τελικούς των τεσσάρων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου του Champions League γυναικών.

Συγκεκριμένα μια εβδομάδα (31/05) πριν τη σέντρα στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Σεβίλλη στη Βουδαπέστη για το Europa League, αποφασίστηκε ότι διαιτητής θα είναι ο Άγγλος, Άντονι Τέιλορ.

Την ευθύνη για τον τελικό του UEFA Champions League στην Κωνσταντινούπολης μεταξύ της Ίντερ και της Μάντσεστερ Σίτι θα έχει όπως αναμενόταν ο 44χρονος Πολωνός Σιμόν Μαρτσίνιακ ο οποίος είχε σφυρίξει και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Τέλος στον τελικό της Φιορεντίνα με τη Γουέστ Χαμ για τον UEFA Europa Confernece League στην Πράγα ορίστηκε ο Ισπανός Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε, ενώ στο Champions League γυναικών η Oυαλή Τσερίλ Φόστερ θα είναι εκείνη που θα διευθύνει το Μπαρτσελόνα-Βόλφσμπουργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x