Champions League

Άδοξο φινάλε για τον Ολυμπιακό

«Αντίο» με ήττα για τον Ολυμπιακός. Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε 1-0 των αναποτελεσματικών Πειραιωτών στου Ρέντη στο φινάλε τους στο Youth League, το οποίο αποχαιρέτησαν χωρίς νίκη.

Αποχαιρέτησε με κάτω το κεφάλι…

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από τον Ερυθρό Αστέρα στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Youth League και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του χωρίς νίκη στη διοργάνωση και με έναν βαθμό μόλις.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε για τους Σέρβους, που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση με 11 βαθμούς, ο Ραντούλοβιτς, ο οποίος νίκησε τον Τζολάκη με διαγώνιο σουτ.

Πάντως, επρόκειτο για την καλύτερη φετινή εμφάνιση των Πειραιωτών στη διοργάνωση, αφού είχαν αρκετές ευκαιρίες τις οποίες σπατάλησαν. Η καλύτερη ήταν το δοκάρι του Λιάτσου στο 53ο λεπτό.

Ολυμπιακός (Αντώνης Νικοπολίδης): Τζολάκης, Τσαβός, Γκοτζαμανίδης, Νίκολιτς, Μαρτίνης, Μπέλιτς (61' Νεοφυτίδης), Φέκκας (80' Ντότης), Κατσαβάκης (68' Σουρλής), Λιάτσος, Κεραμίδας (68' Τσέλιος), Μπουλάρι (80' Βοίλης).

Ερυθρός Αστέρας (Σλάβολιουμπ Τζόρτζεβιτς): Κάτιτς, Μίτροβιτς, Μίλικιτς, Λούκιτς, Μπιαγκόγεβιτς, Μάτιτς, Νοβάκοβιτς, Πάντοβιτς, Ραντούλοβιτς, Μπάμπιτς, Μπουρμάζ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x