Champions League

Αντσελότι: «Δεν μου έχει μιλήσει για τον χρόνο συμμετοχής του ο Αζάρ»

Δηλώσεις πριν την αυριανή (5/10, 22:00) αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σαχτάρ για το Champions League, έκανε ο Κάρλο Αντσελότι.

Πολλά και ενδιαφέροντα είχε να πει ο Κάρλο Αντσελότι, πριν την αυριανή (5/10, 22:00) αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σαχτάρ, για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας» έπλεξε το εγκώμιο των Ουκρανών, αναφέρθηκε στον Αζάρ και τα παράπονά του σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του, ενώ σύγκρινε και το Champions League με τη La Liga.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης:

Για το παιχνίδι με τη Σαχτάρ: «Όλοι μας γνωρίζουμε πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, έτσι ώστε να συνεχίσουμε την καλή έως τώρα πορεία μας στον όμιλο. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και το ότι δεν παίξαμε καλά κόντρα στην Οσασούνα θα μας βοηθήσει. Θέλουμε να δείξουμε ξανά το καλό μας πρόσωπο».

Για το αν θα παίξει ο Μόντριτς: «Υπάρχουν αμφιβολίες για το αν θα ξεκινήσει το παιχνίδι».

Για τον Αζάρ: «Είναι ξεκάθαρο πως ο κάθε παίκτης μας γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Αν κάποιος μου ζητάει εξηγήσεις για το αν παίζει, δεν έχω κανένα πρόβλημα να του εξηγήσω, αλλά ο Αζάρ δεν μου έχει μιλήσει. Γνωρίζει την κατάσταση και το πόσο μεγάλος ανταγωνισμός υπάρχει στην ομάδα μας. Συμβαίνει με όλους τους παίκτες».

Για την κριτική που δέχεται ο Μπενζεμά: «Όταν δεν παίζει όπως μας έχει συνηθίσει, θα υπάρχει κριτική. Είναι φυσιολογικό και δεν μας επηρεάζει στο ελάχιστο».

Για το είναι δυσκολότερο το Champions League ή η La Liga: «Πάντα ήθελα να τα πηγαίνω καλά στο Champions League. Και το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό, αλλά το Champions League είναι η πιο σημαντική ποδοσφαιρική διοργάνωση και το να το κατακτήσεις σημαίνει πάρα πολλά. Πρόκειται για δύο πολύ διαφορετικές διοργανώσεις. Η μία αποτελείται από 38 παιχνίδια και η άλλη από πολύ λιγότερα. Το αν θα τα πας καλά στο Champions League εξαρτάται από μικρές λεπτομέρειες, αλλά όχι από την τύχη. Όταν μιλάς για τύχη, υποβιβάζεις πολλά άλλα στοιχεία. Είναι σαν να λέμε πως ήμασταν άτυχοι κόντρα στην Οσασούνα, επειδή χάσαμε ένα πέναλτι, αλλά έτσι θα κρύβαμε πως ήμασταν κακοί στην ανάκτηση της κατοχής και πως η Οσασούνα έπαιξε πολύ καλά. Η Ρεάλ είναι η ομάδα που προσέχει περισσότερο από όλες, αυτές τις λεπτομέρειες».

Για τον Κουρτουά: «Είναι πολύ καλύτερα, αλλά είναι αμφίβολος για το ματς με τη Χετάφε. Πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος την άλλη εβδομάδα».

Για τη Σαχτάρ: «Είναι μια ομάδα που έχει πολλές δυσκολίες με τα συνεχόμενα ταξίδια. Έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στον όμιλο και το στιλ παιχνιδιού τους είναι παρόμοιο με πέρσι. Τους αρέσει να παίζουν κάθετα, στην αντεπίθεση, έχοντας πολλούς γρήγορους και δυνατούς παίκτες. Τους σεβόμαστε πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x