Champions League

Ταξιδεύει για Λονδίνο ο Αντσελότι για να κάτσει στον πάγκο με την Τσέλσι

Ο Κάρλο Αντσελότι έβγαλε αρνητικό τεστ και έτσι πετάει άμεσα με προορισμό το Λονδίνο για να καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στο σημερινό πρώτο ματς με την Τσέλσι.

Καλή είδηση για την Ρεάλ Μαδρίτης στην τελική ευθεία για την σέντρα του αγώνα με την Τσέλσι για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως ενημέρωσε και επίσημα η «βασίλισσα» ο Κάρλο Αντσελότι έβγαλε το αρνητικό αποτέλεσμα σε τεστ για τον κορωνοϊό και πλέον όντας «καθαρός» μπαίνει άμεσα στο αεροπλάνο με προορισμό το Λονδίνο για να δώσει το «παρών» στην βραδινή αναμέτρηση στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Θυμίζουμε πως ο Ιταλός τεχνικός είχε κορωνοϊό και παρά το γεγονός πως δεν είχε κανένα σύμπτωμα δεν είχε το αρνητικό τεστ που απαιτείται για να μπορέσει -βάσει των κανονισμών- να δώσει το «παρών» στην αγγλική πρωτεύουσα και μάλιστα ταξιδεύοντας με την αποστολή της ομάδας η οποία είχε ταξιδέψει χθες.

Οι υπεύθυνοι της Ρεάλ, είχαν ενημερώσει από την πρώτη στιγμή πως σε περίπτωση που ακόμη και την ημέρα του αγώνα ο Αντσελότι βγει αρνητικός θα ταξιδέψει για το ματς, όπως και έγινε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x