Champions League

Αντσελότι: «Έχω την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Την καλύτερη ομάδα στον κόσμο έχει, κατά την άποψή του, ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος τόνισε ότι η Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο πρέπει να κάνει το παιχνίδι της και να μην μην επηρεαστεί από τις απουσίες.

Η καλύτερη ομάδα στον κόσμο είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος δήλωσε ότι, παρά τις απουσίες, η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Ατλέτικο.

Οι «μερένχες» υποδέχονται τους «ροχιμπλάνκος» την Τετάρτη sτη ρεβάνς του 0-0 για τη φάση των «8» τους Champions League, με τον Ιταλό τεχνικό να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, καθώς οι Λούκα Μόντριτς, Καρίμ Μπενζεμά και Γκάρεθ Μπέιλ θα είναι εκτός.

Ωστόσο, ο ίδιος τόνισε ότι οι παίκτες του έχουν ισχυρό κίνητρο και πως πρέπει να ανταπεξέλθουν στις απουσίες, όπως έκαναν και στο παρελθόν.

«Μπορεί να μας λείπουν κάποιοι σημαντικοί παίκτες, όμως είναι αδύνατο να έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο απ' ότι τώρα. Πρέπει να ζήσουμε με τις απουσίες. Το κάναμε και στο παρελθόν», ήταν τα λόγια του 55χρονου, που ανέφερε ότι έχει αρκετές επιλογές στη διάθεσή του, παρά τις απουσίες.

«Έχουμε αρκετές επιλογές ακόμη και χωρίς τον Μπέιλ και τον Μπενζεμά. Έχουμε τον Ίσκο που έχει παίξει ξανά στη θέση του Μόντριτς και τα είχε πάει πολύ καλά. Υπάρχουν, επίσης, οι Χάμες, Χεσέ και Τσιτσαρίτο. Ο Χάμες μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά είτε δεξιά, είτε αριστερά, είτε στον άξονα. Ο Τσιτσαρίτο είναι, επίσης, σε πολύ καλή κατάσταση τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά», είπε ο προπονητής της «βασίλισσας» που, στη συνέχεια, επισήμανε ότι θα επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ώστε η ομάδα του να "πιάσει" την απόδοση του πρώτου παιχνιδιού.

«Θα επιλέξω την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Θα επιλέξω παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα να παίξουμε όπως στο πρώτο παιχνίδι. Κατά την άποψή μου, έχω την καλύτερη ομάδα στον κόσμο», κατέληξε.

Το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού κρύβει πολλούς κινδύνους για τη Ρεάλ, καθώς οι «μερένχες» θέλουν αποκλειστικά τη νίκη, προκειμένου να προχωρήσουν στην επόμενη φάση.

Ο Κάρλο Αντσελότι, πάντως, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει τη νίκη, παρά την πολύ δυνατή άμυνα των «ροχιμπλάνκος».

«Η Ατλέτικο έχει πολύ δυνατή άμυνα, όμως, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να τους νικήσουμε. Πρέπει να "πιάσουμε" την απόδοση που είχαμε στο πρώτο ματς. Είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, ωστόσο θα είναι πολύ περίεργο να προπονηθούμε για τα πέναλτι», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού, που τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να τηρήσει το πλάνο της σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

«Πιστεύω θα είναι ένα "κλειστό ματς. Εμείς θα επικεντρωθούμε στο να παίξουμε καλά όλο το 90λεπτο. Πρέπει να τηρήσουμε τη στρατηγική μας και να την εφαρμόσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι για όλους. Για τον σύλλογο, για τους παίκτες και για τους οπαδούς. Είναι η ευκαιρία μας να φτάσουμε στα ημιτελικά», είπε ο 55χρονος, που τέλος επισήμανε το πόσο επικίνδυνος παίκτης είναι ο Γκριζμάν.

«Ο Γκριζμάν είναι ένας πολύ επικίνδυνος παίκτες και είναι σε τρομερή φόρμα. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί μαζί του και να μην τον χάσουμε από τα μάτια μας», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x