Champions League

Αντσελότι για το λάθος του Κέπα κόντρα στη Νάπολι: «Κανείς δεν είναι τέλειος»

Δηλώσεις μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Νάπολι έκανε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος μίλησε για Κέπα, Μπέλιγχαμ και Βινίσιους.

Δηλώσεις μετά τη δύσκολη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Νάπολι, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, έκανε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι.

Ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός, ρωτήθηκε για το λάθος του Κέπα στη φάση του πρώτου γκολ των «παρτενοπέι», τονίζοντας ότι κανείς δεν είναι τέλειος, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Μπέλιγχαμ και Βινίσιους.



Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Κάθε ποδοσφαιριστής έχει τα χαρακτηριστικά του. Ο Κεπα τρομερός κάτω από τα δοκάρια. Προφανώς, έχει κάποιες αδυναμίες στο εναέριο παιχνίδι, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Δεν έχει ύψος 2 μέτρα. Πιστεύω ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Ούτε καν εγώ, παρότι είμαι τόσο όμορφος. Κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε και εσείς».

«»



Για τον Βινίσιους: «Του ζητάμε να κινείται στους χώρους του γηπέδου στους οποίους είναι πιο αποτελεσματικός. Και ο Μπέλιγχαμ έχει προσαρμοστεί. Συνεργάζονται σωστά και είναι πολύ δημιουργικοί. Το να έχουμε τους δυο τους στην αριστερή μας πλευρά δημιουργεί πολλούς κινδύνους για τους αντιπάλους μας».

Για τον Μπέλιγχαμ: «Αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο σε εκείνον είναι το ότι είναι 20 ετών, αλλά συμπεριφέρεται σαν να είναι 30. Είναι πάντα συγκεντρωμένος, πράγμα σπάνιο για ποδοσφαιριστή της ηλικίας του. Η ποιότητά του, η δύναμή του, οι ικανότητά του μα την μπάλα στα πόδια, εκπλήσσουν τους πάντες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x