Champions League

Sold out από τη Λέφσκι για το ματς με την ΑΕΚ - Πουλήθηκαν και τα έξτρα εισιτήρια από τους Βούλγαρους

Οι βουλγαρικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι πουλήθηκαν και τα έξτρα 1500 εισιτήρια.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κατάμεστο θα είναι το «Βασίλ Λέφσκι» απόψε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λέφσκι Σόφιας για τα playoffs του Champions League.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταφέρουν τα βουλγαρικά ΜΜΕ για την αναμέτρηση οι οπαδοί της ομάδας εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια που τελικά κατάφερε να διαθέσει η ομάδα τους για το ματς.

Χθες, ανέφεραν ότι είχαν βρει κατόχους τα 38000 εισιτήρια και είχαν καταφέρει να αποσπάσουν το ΟΚ από την UEFA για να μειώσουν τις νεκρές ζώνες που θα χώριζαν τους οπαδούς της ΑΕΚ. Μια κίνηση που τους εξασφάλιζε άλλα 1536 εισιτήρια.

Από το μεσημέρι που έγινε γνωστή η εξέλιξη αυτή, οι οπαδοί της Λέφσκι εξάντλησαν και αυτά τα εισιτήρια κάτι που σημαίνει ότι περισσότεροι από 39.000 φίλοι των γηπεδούχων θα είναι στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x