Champions League

Κερδισμένο πέναλτι ο Γιόβιτς, γκολ ο Μαρίν και το πάρτι στη Φιλαδέλφεια δεν έχει τελειωμό

Δεν σταματάει να σκοράρει η ΑΕΚ απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας, με τον Ραζβάν Μαρίν να γράφει το 4-0 από τα 11 βήματα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το ονειρικό βράδυ της ΑΕΚ συνεχίζεται, με την Ένωση να βάζει το ένα γκολ μετά το άλλο, ξεσηκώνοντας συνεχώς τη Νέα Φιλαδέλφεια, που δεν έχει σταματήσει δευτερόλεπτο να φωνάζει.

Στα playoffs του Champions League, οι «κιτρινόμαυροι» ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 4-0 απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας, χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Ραζβάν Μαρίν στο 55ο λεπτό. Η ΑΕΚ κυριαρχεί απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και μετατρέπει την αναμέτρηση σε μια μεγάλη γιορτή μπροστά στους οπαδούς της, οι οποίοι απολαμβάνουν κάθε στιγμή.

Ο Γιόβιτς, με έξυπνη κίνηση, κέρδισε την εσχάτη των ποινών, ο Ρουμάνος ανέλαβε την εκτέλεση και με δυνατό σουτ νίκησε τον Βούτσοφ, ο οποίος βέβαια είχε επαφή με την μπάλα, ωστόσο δεν κατάφερε να σώσει την ομάδα του από το 4-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x