Champions League

Στην Allwyn Arena ο Φερνάντο Σάντος για τη μάχη της ΑΕΚ με τη Λέφσκι

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στις εξέδρες της Νέας Φιλαδέλφειας για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Λέφσκι Σόφιας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μία ξεχωριστή παρουσία στις εξέδρες της Νέας Φιλαδέλφειας για τη μεγάλη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λέφσκι Σόφιας.

Ο Φερνάντο Σάντος βρίσκεται στην Allwyn Arena και παρακολούθησε από κοντά τη μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη της Ένωσης με τη βουλγαρική ομάδα, για την πρόκριση στη League Phase του Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέστρεψε σε ένα περιβάλλον που γνωρίζει πολύ καλά, έχοντας συνδέσει το όνομά του με την ΑΕΚ. Ο Σάντος κάθισε στον κιτρινόμαυρο πάγκο σε δύο διαφορετικές περιόδους, από το 2001 έως το 2002 και από το 2004 έως το 2006, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στην ιστορία του συλλόγου.

Παράλληλα, ο 71χρονος προπονητής έχει ισχυρούς δεσμούς και με το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά, καθώς διετέλεσε ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας από το 2010 έως το 2014.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x