Champions League

Το δίλημμα του Αλμέιδα για τον «τελικό» της ΑΕΚ με την Αντβέρπ

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την κρίσιμη αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Αντβέρπ για τα playoffs του Champions League.

Με ένα δίλημμα η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς με την Αντβέρπ.

Ο Ματιάς Αλμέιδα βάζει τις τελευταίες πινελιές για την κρίσιμη αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» με τους Βέλγους, στην οποία καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου αγώνα.

Ο Αργεντινός τεχνικός φαίνεται να προβληματίζεται για μία θέση ουσιαστικά στο αρχικό σχήμα της Ένωσης, ενώ περιμένει να δει αν θα έχει οριστικά στη διάθεσή του τον Στάνκοβιτς, την ώρα που ο Λιβάι Γκαρσία θα παίξει μόνο με θαύμα.

Εφόσον, είναι έτοιμος ο Αυστριακός γκολκίπερ θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια αντί του Αθανασιάδη. Δεξιά αναμένεται να ξεκινήσει ο Ρότα αντί του Σιντιμπέ, που δεν ήταν καλός στα τελευταία ματς, ενώ αριστερά θα είναι ο Χατζισαφί και οι Βίντα-Μουκουντί θα βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας. Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Σιμάνσκι στο κέντρο, ενώ το ερωτηματικό είναι αν θα πλαισιωθεί από τον Γιόνσον ή αν θα πάει πιο επιθετικά ο Αργεντινός τεχνικός επιλέγοντας τον Πινέδα. Άλλωστε, ο 49χρονος τεχνικός πάντα ποντάρει πολλά και στη διαχείριση του αγώνα, οπότε ίσως έρθει από τον πάγκο ο Μεξικανός. Δεξιά θα ξεκινήσει ο Άμραμπατ και αριστερά ο Γκατσίνοβιτς. Στην επίθεση ο Πόνσε θα καλύψει την απουσία του Λιβάι, με τον Τσούμπερ να είναι ο 2ος επιθετικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x