Champions League

Αγκιμπού Καμαρά: «Ευτυχισμένος που βοήθησα την ομάδα μου»

Οι δηλώσεις του σκόρερ του Ολυμπιακού, Αγκιμπού Καμαρά.

Η χρυσή αλλαγή του Πέδρο Μαρτίνς στο ματς του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς, Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα με το γκολ του, δήλωσε ευτυχισμένος που βοήθησε την ομάδα του και τόνισε πως θα περάσουν στην επόμενη φάση στη Βουλγαρία.

«Ονειρευόμουν να σκοράρω σε αυτή τη διοργάνωση και το κατάφερα. Μου αρέσει να δουλεύω και να αρπάζω τις ευκαιρίες. Ο προπονητής αποφασίζει για τον ρόλο μου. Ήταν πολύ ωραία η αγκαλιά του μετά το γκολ μου. O Μαντί είναι ο “μεγάλος” μου αδερφός στην ομάδα. Αφιερώνω το τέρμα μου στον πατέρα μου και τον μικρό μου αδερφό που δεν βρίσκονται πια μαζί μας».


Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βοήθησα την ομάδα μου με το πρώτο γκολ, σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο προπονητής μου εξήγησε κάποια πράγματα. Μου μίλησε στα αγγλικά, χρειάστηκε να μου τα μεταφράσουν, αλλά κατάλαβα απόλυτα τι ήθελε. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου, αυτό έχει σημασία».

Για τη ρεβάνς της Βουλγαρίας: «Είναι αλήθεια πως με την ισοπαλία μπορούμε να το παλέψουμε. Η πρόκριση εξαρτάται από εμάς. Θα πάμε στην έδρα τους, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να περάσουμε. Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για τη δική του ετοιμότητα: «Το πρώτο μου παιχνίδι με τη Νέφτσι δεν ήταν εύκολο. Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή και αντιμετώπισα δυσκολίες. Δουλεύω σκληρά για να παρουσιάζομαι όλο και πιο έτοιμος».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Νομίζω πως θα βελτιωθούμε πολύ. Είχαμε προβλήματα και πίεση, αλλά θα τα ξεπεράσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x