Champions League

Άγριο ξύλο οπαδών Παρί και Νιούκαστλ σε μπαρ στο Παρίσι-Δείτε βίντεο

Χαμός έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας στο Παρίσι, εν όψει του αγώνα της Παρί με τη Νιούκαστλ.

Έγινε… american bar το Παρίσι το βράδυ της Δευτέρας μετά από άγριες συμπλοκές οπαδών της Παρί και της Νιούκαστλ, πριν την αποψινή αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Champions League.

Σύμφωνα με αγγλικά και γαλλικά ΜΜΕ, οπαδοί της Παρί έκαναν επιδρομή σε μπαρ στο οποίο βρίσκονταν εκείνοι της Νιούκαστλ και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει.

Οι μαυροφορεμένοι ultras της Παρί πετούσαν ό,τι έβρισκαν στο διάβα τους προς το μέρος των… αμπαρωμένων στο μπαρ οπαδών της Νιούκαστλ. Για αρκετά λεπτά ο χώρος μετατράπηκε σε πολεμικό τοπίο μέχρι να επέμβει με καθυστέρηση η αστυνομία και το πλήθος να διαλυθεί, χωρίς να υπάρχουν ως τώρα αναφορές για τραυματίες ή συλλήψεις.

Από νωρίτερα υπάρχουν μαρτυρίες και βίντεο για ομάδες κουκουλοφόρων οπαδών της Παρί που «χτένιζαν» τους δρόμους του Παρισιού προς αναζήτηση οπαδών της Νιούκαστλ για να τους επιτεθούν.

Η αποψινή αναμέτρηση (22:00) είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς ο έκτος όμιλος είναι στην κόψη του ξυραφιού, με τη Ντόρτμουντ στους 7 βαθμούς, την Παρί στους 6, τη Μίλαν στους 5 και τη Νιούκαστλ στους 4.







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x