Champions League

Φουλ για πρόκριση με σόου Ζάχαβι-Γκέτσε η Αϊντχόφεν!

Με τον Ζάχαβι να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον Γκέτσε άλλα δύο, η Αϊντχόφεν διέλυσε 5-1 την Γαλατασαράι και είναι αγκαλιά με την πρόκριση. Κόλλησε η Λέγκια, στο μηδέν το Σλόβαν-Γιουνγκ Μπόις.

Έκανε… φύλλο και φτερό την Γαλατασαράι και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League η Αϊντχόφεν! Η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ διέλυσε με 5-1 την τουρκική ομάδα, έχοντας πρωταγωνιστές τον Ζάχαβι που έκανε χατ-τρικ και τον Γκέτσε που σκόραρε τα άλλα δύο!

Γλίτωσε στο φινάλε την γκέλα και πήρε προβάδισμα η Λέγκια, επικρατώντας 2-1 της Φλόρα Ταλίν στη Βαρσοβία, ενώ ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς άφησε και η Σλόβαν Μπρατισλάβας με την Γιουνγκ Μπόις, μένοντας στο 0-0.

Λέγκια Βαρσοβίας-Φλόρα 2-1

Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπάρτοσζ Καπούστκα άνοιξε το σκορ για την Λέγκια, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο. Στο 53ο λεπτό ο Σάπινεν έφερε το ματς στα ίσα, με τον Λόπες στο 90+1' να σώζει την ομάδα του και να διαμορφώνει το τελικό 2-1, δίνοντας της προβάδισμα για την ρεβάνς.

Αϊντχόφεν-Γαλατάσαραϊ 5-1

Στο 2ο λεπτό ο Ζάχαβι άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της Αϊντχόφεν, ξαναχτυπώντας στο 35’ για το 2-0. Ωστόσο, πριν λήξει το πρώτο μέρος η Γαλατάσαραϊ μείωσε με τον Κίλιντς στο 42’. Ο Γκέτσε στο 52’ ύστερα από ασίστ του Ζάχαβι σκόραρε το τρίτο γκολ για την ομάδα του, κάνοντας πιο δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και τελείωσαν τον αγώνα στο 84' όταν ο Ζάχαβι έκανε το 4-1 πετυχαίνοντας μάλιστα και χατ-τρικ. Ωστόσο, οι Ολλανδοί δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και στο 90' ξανά ο Γκέτσε διαμόρφωσε το τελικό 5-1!

Σλόβαν Μπρατισλάβας-Γιούνγκ Μπόις 0-0

Στο άλλο ματς, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Γιούνγκ Μπόις «κόλλησαν» στο μηδέν, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, ωστόσο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν κάποιο γκολ και τα πάντα να μένουν ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς στην Ελβετία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x