Champions League

«Άλωσε» τη Βασιλεία η ΤΣΣΚΑ και ελπίζει για πρόκριση

Με «ανατροπή» στο δεύτερο ημίχρονο, η ΤΣΣΚΑ νίκησε τη Βασιλεία 2-1 στο «Σεν Γιάκομπ» για την τέταρτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και μπήκε ξανά στο «κόλπο» για την πρόκριση στους «16».

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε με «ανατροπή» 2-1 τη Βασιλεία στο «Σεν Γιάκομπ» για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, την «έπιασε» στη δεύτερη θέση και αμφότερες θα παλέψουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

H Βασιλεία μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, είχε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Ακινφέεφ. Η πρωταθλήτρια Ελβετίας πίεζε την εστία της αντιπάλου της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο και δικαιώθηκε στο 32’. Τότε, ο Ελιουνουσι έχασε τα τετ α τετ και ο Ζουφί πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ.

Οι Ρώσοι μπήκαν «αφιονισμένοι» στο δεύτερο ημίχρονο και έχασαν αρκετές ευκαιρίες μέχρι την ισοφάριση στο 65’, όταν ο Τζαγκόεφ νίκησε στο τετ α τετ τον Βατσλίκ. Έτσι, στο 80', έγινε η «ανατροπή», όταν ο Βέρνμπλουμ, μετά από ωραίο συνδυασμό των συμπαικτών του, με συρτό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-2.



Βαθμολογία ομίλου:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 12

Βασιλεία 6

ΤΣΣΚΑ 6

Μπενφίκα 0


Επόμενη αγωνιστική (22/11):
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπενφίκα

Βασιλεία - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x