Champions League

Απίστευτη ανατροπή η Σαχτάρ, ξέρανε την Αταλάντα στο 95’!

Με επική ανατροπή η Σαχτάρ Ντόνετσκ, έφυγε με το διπλό από το Σαν Σίρο, επικρατώντας με 2-1 της Αταλάντα. Το «χρυσό» γκολ των Ουκρανών πέτυχε ο Σόλομον στο 95’.

Στο καναβάτσο, έριξε την Αταλάντα η Σαχτάρ Ντόνετσκ που πήρε σπουδαίο διπλό στο Μιλάνο κόντρα στους «Μπεργκαμάσκι» με 2-1. Οι Ουκρανοί, γύρισαν τούμπα του ματς και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ολοκλήρωσαν ιδανικά την αντεπίθεση τους, με τον Σόλομον να χαρίζει στην ομάδα του ένα... τρίποντο χρυσάφι.

Οι «νεοφώτιστοι» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά πλήρωσαν την επιθετική τους δυστοκία στην επανάληψη και έμειναν χωρίς βαθμό μετά από δύο ματς στους ομίλους.

Το ματς

Οι «Μπεργκαμάσκι» μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 15ο λεπτό έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Ίλισιτς είδε τον Πιάτοφ να του λέει όχι από τα έντεκα μέτρα στο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος. Στο 28’ ο Πάσαλιτς είχε δοκάρι, με την Αταλάντα πάντως να βρίσκει δίχτυα στο 33’ όταν ο Χάτεμπερ έβγαλε στο δεύτερο δοκάρι και ο Ζαπάτα με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Η απάντηση από τους Ουκρανούς ήρθε στο 41ο λεπτό, με τον Άλαν με ωραία κάθετη να βρίσκει τον Μοράες και εκείνος αφού πέρασε και τον πορτιέρε των γηπεδούχων πλάσαρε ιδανικά για το 1-1.

Μάλιστα, το δοκάρι έσωσε την Αταλάντα από το δεύτερο γκολ, αφού το φάουλ του Μάρλος στο 45’ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκολίνι.

Στην επανάληψη οι «Μπεργκαμάσκι» είχαν τον έλεγχο, είχαν την κατοχή και τις ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε ένα δεύτερο τέρμα, με αποτέλεσμα μετά από μια ιδανική αντεπίθεση ο Σόλομον που είχε περάσει στο ματς αλλαγή, να πετύχει το γκολ της νίκης για την Σαχτάρ, ολοκληρώνοντας μια σπουδαία ανατροπή.



Τα αποτελέσματα

Αταλάντα – Σαχτάρ 1-2
(33’ Ζαπάτα – 41’ Μοράες, 90+ Σόλομον)
Μαν. Σίτι – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (22.00)

Βαθμολογία

Μαν. Σίτι 3
Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3
Σαχτάρ Ντόνετσκ 3
Αταλάντα 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x