Champions League

Απίστευτη κίνηση στήριξης από τους οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Τη στήριξή τους στον Χουανφράν απέδειξαν εμπράκτως οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης, οκταπλασιάζοντας τις πωλήσεις των φανελών του Ισπανού μπακ μετά τον χαμένο τελικό του Champions League.

Ήταν ο ωραίος («έσβησε» τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είχε γενικότερα εξαιρετική απόδοση και έδωσε την ασίστ στον Καράσκο για το γκολ της ισοφάρισης) και ο μοιραίος (αστόχησε στην εκτέλεση στη διαδικασία των πέναλτι) του τελικού του Champions League.

Οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης όχι απλά δεν κράτησαν κακία στον Χουανφράν για την χαμένη εκτέλεση και την απώλεια του τροπαίου (η δεύτερη τα τελευταία τρία χρόνια, πάλι κόντρα στη Ρεάλ), αλλά απέδειξαν με τον πλέον απίστευτο τρόπο τη στήριξή τους προς το πρόσωπό του.

Τι έκαναν;

Οκταπλασίασαν τις επόμενες ημέρες του τελικού τις πωλήσεις των φανελών από την επίσημη μπουτίκ του συλλόγου, φτάνοντας τες στα επίπεδα των μεγάλων αστεριών της ομάδας (Φερνάντο Τόρες, Αντουάν Γκριεζμάν, Κόκε).

Θυμίζουμε πως ο Χουανφράν είχε ζητήσει σπαρακτική συγγνώμη από τους οπαδούς μετά το χαμένο πέναλτι, ενώ ακολούθησε μια επιστολή προς αυτούς, ευχαριστώντας τους για τη στήριξη που έδειξαν σε αυτόν και τους συμπαίκτες του.

Αυτό θα πει... πιστοί οπαδοί!

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x