Champions League

Δεν έφαγε γκολ ούτε στη Μαδρίτη και προκρίθηκε η εκπληκτική Μπριζ!

Το εισιτήριο για τους «16» του Champions League σφράγισε από σήμερα η Μπριζ! Η πρωταθλήτρια Βελγίου έμεινε όρθια στην έδρα της Ατλέτικο (0-0) και κρατώντας ανέπαφη εστία (!) εξασφάλισε την πρόκριση.

Τη μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού Champions League μέχρι τώρα ολοκλήρωσε η Κλαμπ Μπριζ! Συνεχίζοντας τη φοβερή πορεία, η πρωταθλήτρια Βελγίου έμεινε όρθια και στο «Wanda Metropolitano» και αποσπώντας 0-0 από την Ατλέτικο, σφράγισε από σήμερα την πρόκριση στους «16».

Παρόλο που είχαν την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλας, οι «ροχιμπλάνκος» δεν είχαν και τρόπο να την αξιοποιήσουν.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο προστάτευαν αποτελεσματικά την εστία τους, αλλά απείλησαν να πάρουν και το προβάδισμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Ωστόσο το VAR έδειξε ότι η ανατροπή του Μπιουκάναν από τον Μολίνα έγινε έπειτα από πάτημα που είχε κάνει ο άσος της Μπριζ και το πέναλτι που αρχικά καταλογίστηκε από τον διαιτητή, δεν δόθηκε τελικά.

Όπως και να ‘χει όμως, οι Βέλγοι δεν πτοήθηκαν. Αμύνθηκαν αποτελεσματικά στην πίεση της Ατλέτικο. Και παρόλο που έμειναν και με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά (λόγω αποβολής του Σόουα με δεύτερη κίτρινη στο 82’), κράτησαν ανέπαφη την εστία τους για τέταρτο σερί ματς.

Και ψαλιδίζοντας τις ελπίδες των Μαδριλένων να προκριθούν από τον όμιλο (ειδικά σε περίπτωση που υπάρξει νικητής στο Λεβερκούζεν-Πόρτο) γιόρτασαν πρόωρα τη δική τους παρουσία στην επόμενη φάση.

Τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής

Ατλέτικο Μαδρίτης-Κλαμπ Μπριζ 0-0

Λεβερκούζεν-Πόρτο (22:00)

Η βαθμολογία

Κλαμπ Μπριζ 10 (7-0)
Ατλέτικο Μαδρίτης 4 (2-5)
Πόρτο 3 (3-6)
Λεβερκούζεν 3 (2-3)

Η επόμενη αγωνιστική (5η)

Κλαμπ Μπριζ-Πόρτο
Ατλέτικο Μαδρίτης-Λεβερκούζεν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x