Ο Τζουλιάνο Σιμεόνε θα είναι παρών και με όλη του τη δύναμη και την ψυχή θέλει να συνεισφέρει στην προσπάθεια που θα κάνει η Ατλέτικο Μαδρίτης για τον μεγάλο τελικό του Champions League.
Στα ημιτελικά της διοργάνωσης, οι «ροχιμπλάνκος» θα κοντραριστούν με την Άρσεναλ και η περίσταση είναι τέτοια που θα θυμίσει στον γιο του προπονητή των Μαδριλένων, πού βρισκόταν και πού κατάφερε να φτάσει με δουλειά και ποδοσφαιρικό ταλέντο.
Πριν από μια 8ετία και συγκεκριμένα το 2018, ο 15χρονος Τζουλιάνο έμενε ξύπνιος μέχρι αργά για να δει αν ο πατέρας του και η Ατλέτικο καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των «κανονιέρηδων» στα ημιτελικά του Europa League.
Ασφαλώς, η ισπανική ομάδα έφτασε μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου με εμφατική νίκη επί της Μαρσέιγ στον μεγάλο τελικό.
Στη ρεβάνς της φάσης των «4», ο Αντουάν Γκριεζμάν είχε κρίνει το ματς για το 1-0 των «ροχιμπλάνκος» μετά το 1-1 του πρώτου ματς στο Λονδίνο. Τότε, ο μικρός Σιμεόνε γιόρταζε από το σπίτι του, πετάχτηκε από τον καναπέ του και το χάρηκε με την παιδική ορμή και αθωότητά του.
Τώρα, ως επαγγελματίας στο τοπ επίπεδο, θέλει ίδιο αποτέλεσμα, αλλά θα το ζήσει διαφορετικά και θα έχει τη δυνατότητα να παίξει κι εκείνος τον ρόλο του...
In 2018, Guiliano Simeone celebrated Antoine Griezmann’s Europa League semi-final goal against Arsenal in his bedroom.
— COPA90 (@Copa90) April 16, 2026
Eight years later, he’ll line up alongside him on the pitch as Atleti face the Gunners again, this time in the Champions League.
Every now and then, football… pic.twitter.com/oKmHEWYTUn
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






