Champions League

Χούμελς:«Είναι σημαντικό να μην παρασυρθούμε από την πίεση της Λίβερπουλ»

Σε δηλώσεις που έκανε ο Ματς Χούμελς αναφέρθηκε στον Γιούργκεν Κλοπ αλλά και τι πρέπει να κάνει η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Λίβερπουλ για να πάρει την πρόκριση.

Με αφορμή τον αποψινό αγώνα ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Μπάγερν Μονάχου για τη φάση των «16» του Champions League ο Ματς Χούμελς βρήκε την ευκαιρία να εξηγήσει τι δεν πρέπει να κάνει η Μπάγερν Μονάχου αν θέλει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το «Άνφιλντ». Επιπλέον αναφέρθηκε και στον Γιούργκεν Κλοπ, καθώς γνωρίζονται από τη κοινή θητεία τους στην Ντόρτμουντ.

Στην πίεση της Λίβερπουλ στάθηκε αρχικά ο Χούμελς : « Είναι σημαντικό να μην παρασυρθούμε από την πίεση τους. Δεν πρέπει να γυρνάμε την μπάλα πίσω στην άμυνά μας. Πρέπει να βγούμε μπροστά. Πρέπει να σπάσουμε τις πρώτες ζώνες του πίεσης. Αν το κάνουμε αυτό, μπορούμε να τους δημιουργήσουμε πολλά προβλήματα».

Για τον παλιό του γνώριμο τον Γιούργκεν Κλοπ πρόσθεσε:« Γνωρίζω πολύ καλά πόσο οργανωμένες είναι οι ομάδες του Γιούργκεν Κλοπ. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά πρέπει να κάνουμε το πρώτο βήμα. Θα πρέπει να έχουμε θάρρος και να βγούμε στην επίθεση. Επίσης να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Επιμέλεια: Σταύρος Καραμαλάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x