Champions League

Βάβρο για Γκαρνάτσο: «Για μένα είναι κλόουν, έχει νοοτροπία παιδιού»

Ο αμυντικός της Κοπεγχάγης, Ντένις Βάβρο, χαρακτήρισε «κλόουν» τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε στη μεταξύ τους αναμέτρηση για το Champions League.

Η Γιουνάιτεντ δεν λέει να... σηκώσει κεφάλι, αφού βρήκε ακόμη έναν τρόπο να ηττηθεί, καθώς υποτάχθηκε με σκορ 4-3 στην Κοπεγχάγη, παρόλο που προηγήθηκε με 2-0 αλλά και 3-2!

Ένας από τους παίκτες που κέρδισαν την προσοχή για αρνητικούς λόγους στην αναμέρηση, ήταν ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο. Ο Αργεντινός προσπάθησε να «πειράξει» το σημείο του πέναλτι, πριν εκτελέσει ο Ντιόγκο Γκονσάλβες για το 2-2 των Δανών, κάτι το οποίο είχε κάνει και στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων. Παράλληλα, έκανε χειρονομία στην εξέδρα να «σιγήσει», όταν οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρασαν προσωρινά μπροστά με 3-2.

Γι' αυτούς τους λόγους, ο Ντένις Βάβρο, αμυντικός της Κοπεγχάγης, χαρακτήρισε «κλόουν» τον Γκαρνάτσο μετά τη λήξη του αγώνα, τονίζοντας πως έχει «νοοτροπία παιδιού».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είδα ότι προσπάθησε να κάνει κάτι στο σημείο του πέναλτι, αλλά ο Κέβιν Ντικς στάθηκε μπροστά και τον σταμάτησε. Είναι η δεύτερη φορά. Και μετά το κάνει στην έδρα μας; Για μένα είναι κλόουν. Έχει τη νοοτροπία του παιδιού όταν ξαναδοκιμάζει κάτι τέτοιο, σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Είναι ένα πράγμα εντός έδρας στο 97ο λεπτό, αλλά εδώ στο πρώτο ημίχρονο; Δεν τον καταλαβαίνω γιατί προσπαθεί να το κάνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x