Champions League

Βαλβέρδε: «Ο Σαλάχ έδειξε ασέβεια προς τη Ρεάλ Μαδρίτης και τους ποδοσφαιριστές της»

«Ανάβουν τα αίματα» ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, όσο περισσότερο πλησιάζει η ώρα του μεγάλου μεταξύ τους τελικού για το φετινό Champions League!

Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης θα συναντηθούν στον μεγάλο τελικό του φετινού Champions League στο «Παρκ Ντε Πρενς» του Παρισίου, με παίκτες και προπονητές των δύο ομάδων να έχουν στρέψει αποκλειστικά το ενδιαφέρον τους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, μετά και το τέλος των εγχώριων υποχρεώσεών τους.

Κατά τη διάρκεια των ημιτελικών της διοργάνωσης, ο πρώτος σκόρερ και πρώτος σε ασίστ στη φετινή Premier League, Μοχάμεντ Σαλάχ, είχε δηλώσει «Θέλω να συναντήσω τη Ρεάλ στον τελικό, για να είμαι ειλικρινής. Η Σίτι είναι πολύ δύσκολη ομάδα, την έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές φορές στη φετινή σεζόν και αφού ρωτάτε εμένα, προτιμώ τη Ρεάλ Μαδρίτης για αντίπαλό μας. Είχαμε χάσει εναντίον τους στον τελικό (σ.σ. στο Κίεβο το ) και θέλω να τους αντιμετωπίσω ξανά, ελπίζοντας πως αυτή τη φορά θα νικήσουμε».

Σε συνέντευξη που έδωσε σε ισπανικό Μέσο, ο Ουρουγουανός μέσος της «βασίλισσας», Φεντερίκο Βαλβέρδε, τόνισε πως εξέλαβε τα λόγια του Αιγύπτιου ως ασέβεια για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέροντας:

«Προφανώς, είναι δηλώσεις τις οποίες ο καθένας μπορεί να εκλάβει όπως θέλει. Είμαι αντίπαλός του και ένιωσα σαν να έδειξε ασέβεια προς τη Ρεάλ Μαδρίτης και τους ποδοσφαιριστές της. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να προσπαθήσουμε να δείξουμε γιατί βρισκόμαστε στον τελικό, ελπίζοντας πως θα χαρίσουμε ακόμα μία κούπα στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις μεγάλες εντός έδρας ανατροπές που χρειάστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα σε Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, για να φτάσει ως τον μεγάλο τελικό του φετινού Champions League, λέγοντας:

«Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, γιατί εκεί που τα παιχνίδια έμοιαζαν χαμένα, η ομάδα δεν αισθανόταν καλά και δεν μπορούσε να βρει χώρους, οι φίλαθλοί μας ήταν πάντα εκεί για να μας στηρίξουν. Αυτό είναι κάτιπ ολύ θετικό για εμάς, μας δίνει μια ενέργεια που δεν μπορεί να εξηγηθεί. Το παιχνίδι δεν τελειώνει αν δεν σφυρίξει για τελευταία φορά ο διαιτητής».

«Το δυσκολότερο ήταν κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να προκριθείς όταν βρίσκεσαι πίσω στο 89ο λεπτό και μέχρι να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου νικούσαμε. Αυτά δεν συμβαίνουν συχνά στη ζωή. Δεν ξέρω αν είναι ο φόβος που αισθάνονται οι αντίπαλοι ή η πίεση που δημιουργούν το γήπεδο και οι οπαδοί μας. Γνωρίζουν πως αντιμετωπίζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι ικανή για όλα. Όταν το τεχνικό επιτελείο, η ομάδα και οι φίλαθλοι αισθάνονται έτσι, είναι σαν το Τρίγωνο των Βερμούδων».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x