Champions League

Βαλμπουενά: «Να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να προκριθούμε»

Οι δηλώσεις του Ματιέ Βαλμπουενά ενόψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Νέφτσι.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Νέφτσι στο Μπακού, την Τετάρτη (28/7), για την ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Ματιέ Βαλμπουενά εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα τα καταφέρει και θα προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στο αυριανό ματς με την Νέφτσι: «Είναι αλήθεια πως, όπως το πρώτο παιχνίδι, και το δεύτερο θα είναι δύσκολο για εμάς. Παρότι δυσκολευτήκαμε τα καταφέραμε. Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα, παρότι υπάρχουν δυσκολίες. Πιστεύω ότι η ομάδα θα τα καταφέρουμε. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μονάδες, είμαστε ένα σύνολο. Θα κάνουμε τα πάντα, παρά τις δυσκολίες έχουμε τη δύναμη να τα καταφέρουμε».

Για το πόσο διαφορετικό περιμένει το αυριανό ματς σε σχέση με το πρώτο: «Πρόκειται για δύο εξίσου δύσκολα παιχνίδια. Σε αυτό το παιχνίδι θα υπάρχουν δυσκολίες, όμως και στο πρώτο ματς οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές. Είχαμε μία κόκκινη και δεν ήταν καλές οι συνθήκες για εμάς. Παρά τις δυσκολίες, έχουμε δουλέψει αρκετά και στόχος μας παραμένει να προκριθούμε. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

Έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Γνωρίζουμε πως υπάρχουν απαιτήσεις, όμως στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Για αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα. Έχουμε δει στο παρελθόν πως μικρές ομάδες μπορεί να βάλουν δύσκολα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε εκεί για να στηρίξουμε την ομάδα».


Για το αν περιμένουν κάποια έκπληξη από την Νέφτσι: «Είναι αλήθεια πως έχουμε ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση και αντιμετωπίζουμε μεγάλες δυσκολίες. Όμως δεν περνάει από το μυαλό μας πως θα ταξιδέψουμε για το Μπακού για να χάσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να το καταφέρουμε. Είμαστε ταπεινοί, ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στο παιχνίδι και το πλεονέκτημα που έχουμε είναι μικρό. Το ταξίδι αυτό έχει μοναδικό στόχο την πρόκριση. Ξέρουμε τον αντίπαλο, που πρέπει να σεβαστούμε, όμως στο μυαλό όλων είναι να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και είναι το μοναδικό πρόγραμμα που σκεφτόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x