Champions League

Βίλας-Μπόας: «Αν απαλλαχθούμε από τον ευρωπαϊκό εφιάλτη, θα είναι καλύτερα»

Δηλώσεις με τις οποίες «φωτογραφίζει» την προτίμησή του να αποκλειστεί εντελώς από την Ευρώπη πραγματοποίησε ο Βίλας-Μπόας.

Ή Champions League ή τίποτα!

Αυτό δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ο προπονητής της Μαρσέιγ, Βίλας-Μπόας, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, πριν από το ματς με τη Ναντ.

Οι Μασσαλοί, που είναι και οι βασικοί ανταγωνιστές του Ολυμπιακού για την τρίτη θέση του ομίλου που οδηγεί στο Europa League, δεν έχουν καταφέρει να πάρουν βαθμό ακόμα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ο Πορτογάλος ουσιαστικά τόνισε ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, προτιμά να απαλλαχθεί από τον ευρωπαϊκό βραχνά.

«Πονάει ήδη η θέση που είμαστε. Το να πάμε στο Europa League, προφανώς με την πορεία που είχε η Μαρσέιγ το 2018, θα είναι καλό, αλλά αυτή η ευρωπαϊκή εμπειρία μετά την περσινή σεζόν πονάει. Αν απαλλαχθούμε από αυτή την ευρωπαϊκή εμπειρία, θα είναι καλύτερα», είχε πει ο Βίλας-Μπόας πριν από το ματς με την Πόρτο και σήμερα κλήθηκε να δώσει διευκρινίσεις για την τοποθέτησή του.

«Ευχαριστώ που μου δίνετε τη δυνατότητα να εξηγήσω. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι αν προκρίνεται ως τρίτος με τόσο κακές εμφανίσεις στο Champions League, δεν το αξίζεις. Για μένα είναι ντροπιαστικό. Ο χαμένος πηγαίνει με αυτούς που ήδη παλεύουν στο Europa League. Είχαμε μια συνάντηση προπονητών στην UEFA και εξέφρασα ακριβώς αυτό. Χάνεις, βγαίνεις εκτός. Αυτή ήταν η γνώμη μου.

Εμείς θέλουμε να είμαστε καλοί στο Champions League. Καλύτερα να βγαίνεις έξω και ας αφήσουμε τους άλλους που παίζουν από την αρχή να παίξουν σε αυτή τη διοργάνωση. Φυσικά, δεν θέλω να τερματίσουμε χωρίς βαθμούς», είπε ο Βίλας-Μπόας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x