Champions League

Βλαχοδήμος: «Ελπίζω ο Σεφέροβιτς να σκοράρει στο επόμενο παιχνίδι»

Στην απίστευτη ευκαιρία του Χάρις Σεφέροβιτς στο τέλος του αγώνα της Μπενφίκα στη Βαρκελώνη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Μπενφίκα στο 0-0 με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, ήταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας κατάφερε να κρατήσει το «μηδέν» για τους Πορτογάλους, όμως ο Χάρις Σεφέροβιτς θα μπορούσε να δώσει μία μεγάλη νίκη για τους «αετούς» μέσα στη Βαρκελώνη.



«Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες, είχαμε τις ευκαιρίες στο τέλος και δύο καλές στιγμές στο πρώτο παιχνίδι. Το 0-0 είναι καλό αποτέλεσμα. Δεν έβλεπα καλά την ευκαιρία του Χάρις Σεφέροβιτς, είχα συμπαίκτες μπροστά μου. Είδα την πάσα, περίμενα να σκοράρει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παίξαμε πραγματικά καλά σήμερα. Ελπίζω ο Σεφέροβιτς να σκοράρει στο επόμενο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο διεθνής γκολκίπερ στο Eleven Sports.

Σε ό,τι αφορά τις πιθανότητες πρόκρισης της Μπενφίκα στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, υπογράμμισε: «Πρέπει να νικήσουμε την Ντινάμο Κιέβου στο επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι στο χέρι μας. Παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο το πλευρό μας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν έχουμε την πρόκριση στα χέρια μας, επειδή η Μπαρτσελόνα παίζει με την Μπάγερν. Θα δούμε τι θα συμβεί».

Επίσης, κλήθηκε να σχολιάσει την επιστροφή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα. «Ξέραμε ότι παίζουν με καινούργιο προπονητή. Ο νέος προπονητής φέρνει νέα πνοή στην ομάδα, αλλά δεν μιλάμε πολύ γι' αυτά μιλάμε για την ομάδα μας και για το πλάνο μας», ήταν τα λόγια του Βλαχοδήμου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x