Champions League

Δώνης: «Πιστέψαμε στη νίκη και μας πίκρανε η ισοπαλία»

Στη στεναχώρια που επικρατεί στον ΑΠΟΕΛ μετά την αποτυχία να νικήσουν την Ντόρτμουντ στο τέλος στη μεταξύ τους αναμέτρησης για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ στάθηκε ο Γιώργος Δώνης.

Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πως λειτούργησαν σωστά σε όλες τις γραμμές και δεν άφησαν τους Γερμανούς να κάνουν πολλές ευκαιρίες, ενώ αναφέρθηκε στους πολλούς τραυματισμούς που έχουν επηρεάσει την ομάδα του.

Αναλυτικά: «Λειτουργήσαμε πάρα πολύ καλά, κοιτάξαμε την δύναμη της αντίπαλης ομάδας στις πλευρές. Παίζει πολύ από τα άκρα, είναι ποιοτική και γρήγορη. Σε όλο το παιχνίδι, παρά το ότι το πρώτο μέρος ήταν υποτονικό από μέρους μας, θα δούμε δύο καλές ευκαιρίες για την Ντόρτμουντ.

Το δοκάρι και αυτή στο τελευταίο λεπτό, με τις δύο φάσεις να έρχονται, επειδή παίζαμε επίθεση για να νικήσουμε. Ήταν ένα παιχνίδι που το πιστέψαμε. Αισθανόμαστε πικρία που δεν νικήσαμε, αν και είναι δίκαιο η ισοπαλία. Θα μπορούσαμε να το έχουμε πάρει.

Γενικώς, δεν έχω άγχος, σε τέτοια παιχνίδια θέλω να είμαι συγκεντρωμένος. Έχω περισσότερο άγχος και πίεση στα παιχνίδια πρωταθλήματος όταν είμαστε φαβορί. Ήθελα τη νίκη, σαν προπονητής δεν έχω νικήσει σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει στα επόμενα παιχνίδια».

Για τους τραυματισμούς: «Είμαστε στενοχωρημένοι, μας συμβαίνουν πολύ περίεργα πράγματα. Υπάρχει κακή τύχη, είναι περίεργοι τραυματισμοί. Η κατάσταση των παικτών που επιστρέφουν μετά από μήνες είναι δύσκολη, προσπαθούν να βρουν ρυθμό. Είναι δύσκολη η κατάσταση και την πληρώνει η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x