Champions League

«Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό - Πρέπει να συγχαρούμε τη Λειψία»

Εξηγήσεις για το τι πήγε στραβά στον προημιτελικό της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Λειψία έδωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από την ημιτελική φάση του Champions League.

Ικανοποιημένος από την εικόνα της Ατλέτικο Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, παρά το ότι γνώρισε την πικρή ήττα από την Λειψία που σήμανε αυτόματα τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Champions League.

«Μας κοστίζει να κερδίσουμε στις μονομαχίες. Ήταν ταχύτεροι και "έκοβαν" το παιχνίδι. Δώσαμε ό,τι είχαμε. Ήταν μια πολύ μεγάλη χρονιά και ήμαστε κάτω από πίεση για να μπούμε στο Champions League. Δεν παίξαμε όπως θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φθάσουμε στα προημιτελικά. Φύγαμε δικαίως και απλά πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας.

Τώρα είναι ώρα να συγκεντρωθούμε και να προετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά. Μου άρεσε πολύ η Λειψία ως αντίπαλος. Είναι αποφασισμένη, ζωτικότητα, ενθουσιασμό και φρεσκάδα. Είμαι πεπεισμένος ότι έκανα τα πάντα, αλλά έτυχε να χάσουμε
», ήταν οι δηλώσεις του προπονητή των «ροχιμπλάνκος» μετά τον αγώνα.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x