Champions League

Εμπαπέ: Έμεινε για πρώτη φορά χωρίς τελική προσπάθεια σε επίπεδο Champions League!

Ο Γάλλος φορ της Παρί Σεν Ζερμέν για πρώτη φορά στην καριέρα του σε επίπεδο Champions League δεν είχε καμία τελική προς την εστία.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το τεράστιο βήμα πρόκρισης για τον τελικό του Champions League, καθώς με μια τεράστια ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο έφυγε με τη νίκη από το Παρίσι και το «Παρκ Ντε Πρενς» επικρατώντας 2-1 της Παρί Σεν Ζερμέν στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε εξαιρετικό κοουτσάρισμα, κλείνοντας υποδειγματικά τα μεγάλα ατού των Γάλλων. Ενδεικτικό είναι πως κράτησε τον φερμαρισμένο Κιλιάν Εμπαπέ μακριά από την εστία του Έντερσον, με τον 22χρονο επιθετικό να ολοκληρώνει το ματς χωρίς τελική!

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά για τον Εμπαπέ που τελείωσε αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης χωρίς τελική προσπάθεια, μετά από συνολικά 45 εμφανίσεις του στο Champions League!

Κάτι που όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος «πλήγωσε» του Παριζιάνους, αφού ο νεαρός φορ ήταν εκείνος που με τέσσερα γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα και δύο απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου υπέγραψε τις προκρίσεις στις φάσεις των «16» και «8» αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x