Champions League

Και ακόμα δεν έχει πάει στη Ρεάλ: Μόνο ο Μίλερ περνάει τον Εμπαπέ στα γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Champions League!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έφτασε τα έξι γκολ απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο Champions League και περισσότερα από αυτόν έχει μόνο ο Τόμας Μίλερ.

Στην πρώτη του επίσκεψη στη Βαρκελώνη ως μελλοντικός παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης -έστω και ανεπίσημα- ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν διαστημικός: σκόραρε δύο γκολ στη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με 4-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με τους Γάλλους να παίρνουν με θριαμβευτικό τρόπο το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League.

Έτσι, ο 25χρονος σούπερ σταρ έφτασε τα έξι γκολ κόντρα στους «μπλαουγκράνα» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφού είχε προηγηθεί ένα ιστορικό χατ τρικ στο 4-1 του «Καμπ Νου» τη σεζόν 2020/2021, ενώ είχε σκοράρει και στη ρεβάνς.


Με αυτό τον τρόπο ο Γάλλος ξεπέρασε τον Αντρέι Σεβτσένκο που είχε πέντε γκολ κόντρα στους Καταλανούς και είναι πίσω μόνο από τον Τόμας Μίλερ που αριθμεί οκτώ τέρματα, στη λίστα με τα περισσότερα γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Champions League.

Ο Εμπαπέ έχει ήδη χτίσει μια τρομερή παράδοση κόντρα στους «μπλαουγκράνα», ενώ σε λίγους μήνες αναμένεται να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x