Champions League

Εμπαπέ: «Καλό νέο για εμάς η απουσία Λεβαντόφσκι, αλλά θα προτιμούσα να παίξει»

Ο επιθετικός της Παρί αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην απουσία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι λόγω τραυματισμού από τις αναμετρήσεις των Γάλλων με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα είναι η μεγάλη απουσία της Μπάγερν Μονάχου στους προημιτελικούς του Champions League απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 32χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στις υποχρεώσεις του με την εθνική Πολωνίας και θα χάσει τα δύο σπουδαία παιχνίδια, στις 7 και 13 Απριλίου.

Το αντίπαλον δέος του στην Παρί, Κιλιάν Εμπαπέ, μίλησε για την απουσία του φορ της Μπάγερν, αναφέροντας πως είναι καλό νέο για την ομάδα του, αλλά εκείνος θα προτιμούσε να τον αντιμετωπίσει στον αγωνιστικό χώρο.

«Ο Λεβαντόφσκι είναι ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής και η απουσία του σίγουρα είναι ένα καλό νέο για εμάς. Από την άλλη δεν θέλω να χαίρομαι με τον τραυματισμών άλλων ποδοσφαιριστών. Δεν είναι ωραίο αυτό. Θα προτιμούσα να αγωνιζόταν. Είμαι πολύ ανταγωνιστικός και μου αρέσει να αντιμετωπίζω ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας. Αλλά είτε είναι είτε δεν είναι στον αγωνιστικό χώρο, δεν αλλάζει πολλά πράγματα. Η Μπάγερν Μονάχου παραμένει μια απίθανη ομάδα», είπε ο 22χρονος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x