Champions League

Το αυτογκόλ του Πάβκοβ στο 90' που ξέρανε τον Ερυθρό Αστέρα και έστειλε τη Μακάμπι Χάιφα στ' αστέρια

Δείτε το απίστευτο αυτογκόλ του Πάβκοβ στο 90' του Ερυθρός Αστέρας-Μακάμπι Χάιφα, που ξέρανε τους Σέρβους και έστειλε την ομάδα του -σκόρερ- Ντάνιελ Σούντγκρεν στους ομίλους του Champions League!

Οδυνηρό αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League γνώρισε ο Ερυθρός Αστέρας!

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου προηγούνταν ως το φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα 2-1 και «έστελναν» το ματς στην παράταση μετά την ήττα τους με σκορ 1-0 στο Ισραήλ. Ένα απίστευτο αυτογκόλ του Πάβκοβ στο 90', όμως, ξέρανε τους Σέρβους!

Οι Ισραηλινοί εκτέλεσαν φάουλ από τα αριστερά, με τον Πάβκοβ να βάζει το πόδι του, αλλά στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, καταδικάζοντάς την.

Έτσι, η Μακάμπι Χάιφα, που νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι, θυμίζουμε, απέκλεισε τον Ολυμπιακό, μπήκε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με πρωταγωνιστή, δε, έναν γνώριμό μας: Τον Ντάνιελ Σούντγκρεν! Ο πρώην παίκτης του Άρη ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα, σκοράροντας στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, από γκάφα, πάντως, ενός ακόμη μοιραίου για τον Ερυθρό Αστέρα, του γκολκίπερ Μπόριαν.

Δείτε το αυτογκόλ του Πάβκοβ στο 90':



Και το γκολ του Σούντγκρεν:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x