Nations League

Εθνική: Αγιασμός ενόψει Nations League

Αγιασμός, λόγω της έναρξης των υποχρεώσεων της Εθνικής πραγματοποιήθηκε εντός του ξενοδοχείου της ομάδας. Το δώρο από τον Αρχιμανδρίτης Νεαπόλεως.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αγιασμός, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο πριν την έναρξη των υποχρεώσεων της Εθνικής, πραγματοποιήθηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εντός του ξενοδοχείου, όπου έχει καταλύσει η αποστολή. Ο Πατέρας Παντελεήμων Αναστασιάδης ανέλαβε τον Αγιασμό, ενώ προσέφερε την εικόνα της Παναγίας της Νικοποιού. Έκανε, μάλιστα, την ευχή να οδηγήσει τη γαλανόλευκη σε πολλές νίκες.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (24/9, 21:45) η Ελλάδα κάνει πρεμιέρα στη League A του Nations League, αντιμετωπίζοντας τη Σερβία εκτός έδρας. Ακολούθως αντιμετωπίζει τη Γερμανία εκτός (27/9, 21:45), ενώ υποδέχεται Ολλανδία (1/10, 21:45) και Γερμανία (4/10, 21:45).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x