Champions League

Έτοιμος ο παθιασμένος Ολυμπιακός! (pics)

Χωρίς απρόοπτα και με πίστη για πρόκριση στο Ισραήλ ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο Μπερ Σεβά. Τα πλάνα του Βίκτορ. Δείτε πολλές φωτογραφίες μέσα από το γήπεδο.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι... προ των πυλών για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στο Ισραήλ και είναι πανέτοιμοι για να πετάξουν εκτός συνέχειας την Χάποελ Μπερ Σεβά, να μην μπλέξουν σε περιπέτειες και να μείνει ζωντανό το «κόλπο» εισόδου στους ομίλους του Champions League.

Δεδομένα, η ομάδα του Βίκτορ θα κληθεί να αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η τελευταία προπόνηση δεν έκρυβε εκπλήξεις και απρόοπτα για τους πρωταθλητές Ελλάδας, με τους πάντες να είναι ετοιμοπόλεμοι για σκληρή μάχη το βράδυ της Τετάρτης. Υπενθυμίζεται πως εκτός είναι (για διάφορους λόγους) οι Σιόβας, Ντουρμάζ, Ομάρ, Κασάμι.

Όλα δείχνουν πως ο Ισπανός κόουτς έχει κατασταλάξει στην διάταξη (4-3-2-1) και στα πρόσωπα που θα παραταχθούν στο κατάμεστο γήπεδο της Χάποελ. Ο Καπίνο θα είναι κάτω από την εστία, οι Ντε Λα Μπέγια-Φιγκέιρας στα δύο άκρα της άμυνας και οι Ντα Κόστα-Μποτία στο κέντρο αυτής.

Στην τριάδα του άξονα φαίνεται πως έχει κλειδώσει η χρησιμοποίηση των Καμπιάσο (δεν βρισκόταν στην αποστολή του πρώτου ματς)-Μιλιβόγεβιτς-Μπουχαλάκη, την ώρα που μπροστά τους θα βρίσκονται οι Φορτούνης-Τσόρι (πέρασε σαν αλλαγή στο πρώτο ματς), με μοναδικό προωθημένο τον Ιντέγε.

Θέση στην αρχική σύνθεση διεκδικεί και ο Σεμπά, κάτι που σημαίνει πως αν δούμε τον Βραζιλιάνο εξτρέμ βασικό, πιθανώς να πάει και σε άλλο σχήμα ο Βίκτορ..

inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x