Champions League

Φαν Χάαλ: «Ηλίθια η κίνηση του Μαρσιάλ»

Το γκολ της ισοφάρισης του Μαρσιάλ για την Μάντσεστερ δεν στάθηκε αρκετό να τον εξιλεώσει στα μάτια του Φαν Χάαλ για το πέναλτι που έδωσε στην ΤΣΣΚΑ.

Ευχαριστημένος –παρά την ισοπαλία- έφυγε τελικά από την Μόσχα, ο Λουίς Φαν Χάαλ, τονίζοντας όμως πως το πέναλτι του Μαρσιάλ ήταν μια «ηλίθια κίνηση».

Στο 14’ λεπτό της αναμέτρησης ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γάλλος επιθετικός κατέβασε την μπάλα στην διεκδίκηση με τον Φερνάντες και έδωσε την ευκαιρία στους Ρώσους να πάρουν το προβάδισμα με χτύπημα πέναλτι: «Πήραν (οι Ρώσοι) ένα δώρο από τον Μαρσιάλ. Ο Μαρσιάλ είναι άνθρωπος και αντιδρά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση αντέδρασε ηλίθια, αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν».

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ προσπάθησε να απολογηθεί στον προπονητή του, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δεύτερου, αλλά δεν του άλλαξε την άποψη: «Μου είπε ότι του συνέβη για πρώτη φορά. Αν συμβαίνει όμως στη δική μου ομάδα, είναι κρίμα».

Παρ’ όλα αυτά, ο Ολλανδός τεχνικός κράτησε την θετική πλευρά του αποτελέσματος και δήλωσε ικανοποιημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή μας. Γνώριζα εκ των προτέρων ότι επρόκειτο για ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η ΤΣΣΚΑ είναι μια πολύ καλά οργανωμένη και συμπαγής ομάδα. Είμαστε σε τροχιά πρόκρισης και το γεγονός ότι τα επόμενα δύο ματς με ΤΣΚΚΑ και Αϊτχόβεν είναι στην έδρα μας, μας δίνει το πλεονέκτημα ».

Επιμέλεια: Μαρία Ζαφειράτου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x