Champions League

Φερέιρα: «Θα θεωρούταν σκάνδαλο να προκριθεί επί του Αγιαξ ο ΠΑΟΚ»

Τα «πυρά» του κατά της UEFA και του Βρετανού διαιτητή, Πόουσον, «εξαπέλυσε» ο Αμπελ Φερέιρα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αγιαξ και τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως υπήρξαν έντονα συναισθήματα και πως προετοιμάστηκαν κατάλληλα για να αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Ολλανδίας, πως αισθάνεται περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του, βάσει των συνθηκών που επικρατούσαν και πως δεν μπορούσαν να μπορούσαν να ελέγξουν τους εξωγενείς παράγοντες που προέκυψαν.

Αναλυτικά: «Η πραγματικότητα είναι ότι ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από το Champions League, ήταν ένα παιχνίδι με έντονα συναισθήματα. Η αλήθεια είναι ότι εμείς προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά για να αντιμετωπίσουμε τον Άγιαξ και τις δυσκολίες που θα μας έβαζε. Αλλά, δεν μπορούσαμε να προετοιμαστούμε για τις υπόλοιπες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε σήμερα».

Για το αν επηρέασε ο διαιτητής την έκβαση του παιχνιδιού: «Δεν θέλω να χάσω το χρόνο μου, σχολιάζοντας το διαιτητή. Εμείς κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. εγώ είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παιδιών. Ακολουθήσαμε τη ‘στρατηγική’ που απαιτούσε το παιχνίδι, δείξαμε θάρρος και καταφέραμε να σκοράρουμε δύο τέρματα απέναντι στον Άγιαξ».

Αν θα ήταν υπέρβαση για τον ΠΑΟΚ να περάσει στην επόμενη φάση: «Νομίζω ότι θα ήταν σκάνδαλο αν ο ΠΑΟΚ περνούσε στην επόμενη φάση, κάτι τέτοιο κατάλαβα μετά από αυτό το παιχνίδι. Εμείς ελέγξαμε τους παράγοντες που μπορούσαμε, υπήρξαν κι άλλοι που δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε κι έπαιξαν σημαντικό ρόλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x