Champions League

«Φρέναρε» τον Μπαλοτέλι ο Άγιαξ (video)

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε ο Άγιαξ, που βρήκε τον τρόπο να απαντήσει στο γκολ του Μπαλοτέλι κι έφυγε με την ισοπαλία από την έδρα της Νις. Όρθια στην έδρα της Σέλτικ, 0-0, η Ρόζενμποργκ.

Το πάνω χέρι για την πρόκριση στο ζευγάρι με τη Νις έχει πλέον ο Άγιαξ. Ο «Αίαντας» έφυγε με την ισοπαλία 1-1 από το «Αllianz Riviera» και έχει πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο Άμστερνταμ.

Οι Ολλανδοί μπήκαν καλύτερα, όμως οι γηπεδούχοι που έπαιζαν κυρίως με αντεπιθέσεις κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Μπαλοτέλι, που πλάσαρε στην κενή εστία, ύστερα από γύρισμα του Σερί στο 32ο λεπτό. Ο Άγιαξ κατάφερε να αντιδράσει στο ξεκίνημα του ημιχρόνου με τέρμα του Φαν Μπικ στο 49’ και από εκεί και πέρα πήρε και πάλι τα ηνία. Βέβαια, η Νις θα μπορούσε να κλέψει το ματς στο φινάλε όμως ο Πλεά έστειλε την μπάλα άουτ σε τετ-α-τετ στις καθυστερήσεις.



Μπλόκαρε την Σέλτικ η Ρόζενμποργκ. Οι Νορβηγοί έφυγαν με το 0-0 απ’ την Γλασκώβη και πλέον η πρόκριση θα παιχτεί στην έδρα τους. Πάντως το γεγονός ότι το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα αποτελεί… μαγική εικόνα, αφού και οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να βρουν δίχτυα.

Νωρίτερα, έστω και δύσκολα η Μάριμπορ επικράτησε 1-0 κόντρα στην Χαφναφιόρντουρ κι απέκτησε το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στην Ισλανδία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x