Champions League

Γκλουσακόφ: «Πρέπει να περάσουμε τον ΠΑΟΚ»

Το σύνθημα για τον αγώνα της Σπαρτάκ με τον ΠΑΟΚ στη Μόσχα έδωσε ο αρχηγός της ρωσικής ομάδας.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στρέφουν από σήμερα την προσοχή τους οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της Σπαρτάκ Μόσχας. Ο Ντένις Γκλουσακόφ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και στάθηκε στη σημασία που έχει για τους Μοσχοβίτες η πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Σπαρτάκ παραδέχθηκε πως στον αγώνα της Τούμπας, «αν και πετύχαμε δύο γκολ εκτός έδρας», έγιναν πολλά λάθη και κυρίως «χάσαμε πολλές προσωπικές μονομαχίες, πρέπει να αναλύσουμε το τι έγινε στο πρώτο ματς», ενώ όπως τόνισε «μέχρι τώρα σκεφτόμασταν το παιχνίδι με την Ανζί, αλλά μετά από αυτόν τον αγώνα έχουμε στο μυαλό μας μόνο τον ΠΑΟΚ».

Στη συνέχεια, ο Γκλουσακόφ υπογράμμισε: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς, επειδή θέλουμε να παίξουμε στους ομίλους του Champions League. Πέρυσι, παίξαμε και ένιωσα τι είναι. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι με την Ανζί. Δεν έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοσή μας. Έχουμε τις δυνατότητες, με όλο τον σεβασμό στην Ανζί, να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Μπορεί στο πρωτάθλημα να κερδίζουμε, αλλά πρέπει να κερδίσουμε και τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x