Champions League

Γκουαρντιόλα: «Δεν είναι θέμα τύχης, πονάει όταν χάνεις έτσι»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του μετά τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μία ρεαλιστική προσέγγιση έκανε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα πέναλτι, με την οποία έμεινε εκτός συνέχειας στο Champions League.

Ο 53χρονος τεχνικός δεν θέλησε να αποδώσει τον αποκλεισμό των πρωταθλητών Ευρώπης στον παράγοντα τύχη.

«Ο Γιόχαν Κρόιφ έλεγε ότι δεν υπάρχει τύχη και συμφωνώ με αυτό. Το να χάνεις έτσι πονάει. Νιώθουμε άσχημα σήμερα, αλλά κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Τι μπορώ να πω στους παίκτες μου… Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Τι παραπάνω θα μπορούσαμε να κάνουμε; Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Φτιάξαμε ευκαιρίες για να τα καταφέρουμε, αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να πετυχαίνεις γκολ. Ευχαριστώ τους παίκτες μου. Είναι θέμα αποτελέσματος. Βρίσκονται στα ημιτελικά και εμείς όχι», ανέφερε.

Στη συνέχεια μίλησε για τις αλλαγές των Χάαλαντ (βγήκε στο 90’) και Ντε Μπρόινε (έγινε αλλαγή στο 112’): «Ο Έρλινγκ και ο Κέβιν μου ζήτησαν να γίνουν αλλαγή επειδή δεν μπορούσαν να συνεχίσουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x