Champions League

Γκουαρδιόλα: «Είναι αδύνατο να ελέγξεις τις αντεπιθέσεις της Ρεάλ, δείξαμε την προσωπικότητά μας στο δεύτερο ημίχρονο»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά το ισόπαλο 3-3 στο «Μπερναμπέου».

Δηλώσεις μετά τη λήξη του πρώτου προημιτελικού ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι έκανε μετά τη λήξη της συναρπαστικής αναμέτρησης στο «Μπερναμπέου» ο Πεπ Γκουαρδιόλα, πλέκοντας το εγκώμιο της «βασίλισσας» και τονίζοντας ότι η ομάδα του έδειξε την προσωπικότητά της με την εμφάνισή της στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι:

«Ήταν ένα φανταστικό ματς! Ξεκινήσαμε καλά και πετύχαμε το γρήγορο γκολ, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις τη Ρεάλ διότι αμύνεται πραγματικά καλά και η ταχύτητα που έχουν μπροστά είναι απίστευτη, οπότε είναι αδύνατο να ελέγξεις τις αντεπιθέσεις της. Ήμασταν λίγο αγχωμένοι με την μπάλα στα πόδια στο πρώτο ημίχρονο και αφού βρεθήκαμε πίσω με 2-1 κάναμε λάθη που συνήθως δεν κάνουμε. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε την προσωπικότητά μας με τον τρόπο που παίξαμε.

Παίζαμε με πολλή ψυχραιμία, πολύ καλύτερα από το πρώτο ημίχρονο και πετύχαμε δύο φανταστικά γκολ. Αλλά στο ισοφαριστήκαμε στο τέλος, 76, 77 λεπτά σε αυτό το γήπεδο μοιάζουν σαν αιωνιότητα. Το γνωρίζουμε και παίρνουμε την ισοπαλία. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε στην έδρα μας για να προκριθούμε. Είμαι σίγουρος ότι η Ρεάλ θα σκοράρει και στην έδρα μας»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x