Champions League

Γκουαρντιόλα: «Έκανα το καλύτερο στην επιλογή της ενδεκάδας»

Το σχόλιο του απογοητευμένου Πεπ Γκουανρτιόλα για την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Τσέλσι στον τελικό του Champions League.

Εμφανώς απογοητευμένος για την ήττα της Σίτι και βέβαιος ότι επέλεξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στην Τσέλσι εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου.

«Έκανα το καλύτερο στην επιλογή των παικτών για την ενδεκάδα. Όπως συνέβη πέρυσι στον αποκλεισμό από τη Λιόν, αλλά και με τις Παρί και Ντόρτμουντ. Προσπάθησα να επιλέξω τους καλύτερους για να πάρουμε το παιχνίδι. Οι παίκτες το ξέρουν, ο Γκιντογκάν έπαιξε καλά. Θέλαμε κάτι παν για να σπάσουμε τις γραμμές τους στο πρώτο μέρος, το προσπαθήσαμε στο δεύτερο. Είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες για να πάρουμε το ματς. Είναι δύσκολο να διασπάσεις την άμυνα της Τσέλσι. Πέτυχαν το γκολ στο πρώτο μέρος, είχαν ευκαιρίες με Βέρνερ και Πούλισικ. Προσπαθούσαμε για τις δεύτερες μπάλες, ήταν δύσκολο. Υπήρξαν τρεις με τέσσερις στιγμές που είχαμε την ευκαιρία να πιέσουμε για το γκολ. Ήταν μια εξαιρετική σεζόν για εμάς γενικά. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε το τρόπαιο, το προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε σε έναν τελικό», δήλωσε αρχικά ο 50χρονος τεχνικός.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τις σκέψεις που γυρνάνε στο κεφάλι του ενόψει της νέας σεζόν, απάντησε: «Δεν έχω το μυαλό για να σκεφτώ την επόμενη σεζόν. Παίξαμε 61 παιχνίδια φέτος και ήταν σκληρό για εμάς. Γενικώς ήταν δύσκολο αυτό που καταφέραμε. Αν είναι να αναλύσουμε το σημερινό παιχνίδι, είμαστε λυπημένοι. Συγχαρητήρια στην Τσέλσι, πρέπει να μάθουμε από το σημερινό, για το μέλλον. Η σεζόν ήταν εξαιρετική, έχω απεριόριστο σεβασμό για τους παίκτες. Έδωσαν τα πάντα, έκαναν τα πάντα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x