Champions League

Γκουαρδιόλα: «Πρέπει να πληγώσουμε τη Ρεάλ - Δεν μας φτάνει μόνο ένα Champions League»

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχετικά με τους αγώνες προημιτελικών Champions League της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα προημιτελικά του Champions League ξεκινούν με απίστευτη ματσάρα, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Μπερναμπέου» (22:00).

Οι δύο σπουδαίες ομάδες έρχονται αντιμέτωπες στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, με τους «πολίτες» να πανηγυρίζουν πέρσι στα ημιτελικά, αλλά τη «βασίλισσα» να παίρνει απίθανη πρόκριση τη σεζόν 2021-22, ξανά στην τετράδα.

Ενόψει των δύο αναμετρήσεων, ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για τις φιλοδοξίες της Σίτι, για τη δυσκολία του ζευγαριού με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πρώτο ματς με τη Ρεάλ: «Δεν μπορούμε να έρθουμε εδώ μόνο και μόνο για να ελέγξουμε το ματς, θα πρέπει να πληγώσουμε την Ρεάλ, να τους τιμωρήσουμε, να βάλουμε γκολ. Δεν είναι ποτέ εύκολο να αποκλείσεις την Ρεάλ για δύο σερί χρονιές. Δεν φτάνει στην Μάντσεστερ Σίτι να κατακτήσει μόνο μία φορά το Champions League».

Για τις περσινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων: «Η Ρεάλ έπαιξε άσχημα πέρυσι στο δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι; Σε αυτές τις ομάδες φαίνεται πως όταν χάνουν είναι επειδή παίζουν άσχημα. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα. Ήμασταν καλύτεροι και κάναμε αρκετά πράγματα καλά».

Για τον Μπέλιγχαμ: «Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι αυτό που έχει στο μυαλό του. Έχει μία υπέροχη σεζόν, είναι πολύ νέος και έχει εντυπωσιακή καριέρα μπροστά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x