Champions League

Επικός Πεπ: «Δύσκολο να το κατακτήσεις το γ@μ... - Ρεάλ, είμαστε μόνο 13 τρόπαια πίσω σου»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έριξε μερικές... σπαρταριστές ατάκες μετά την κατάκτηση του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Όρεξη για χαβαλέ είχε, όπως είναι λογικό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά την κατάκτηση του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σε βαθμό που... απείλησε τη Ρεάλ Μαδρίτης πως η ομάδα του έρχεται, αφού έχει μόλις 13 τρόπαια λιγότερα!

«Είμαι κουρασμένος, ήρεμος, ικανοποιημένος φυσικά. Το γα@@@@νο τρόπαιο είναι τόσο δύσκολο να το κατακτήσεις», είπε αρχικά.

«Δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Το ξέραμε. Πρώτον, επειδή είναι πολύ, πολύ καλοί. Όταν είσαι μπροστά, βρίσκουν τους επιθετικούς από πίσω, μπορούν να κρατήσουν την μπάλα και να τρέξουν στην άλλη πλευρά. Στην αρχή, ήμασταν αγχωμένοι. Προσπαθούσαμε να βρούμε τον Τζον Στόουνς και δεν μπορούσαμε. Έπρεπε να είμαστε υπομονετικοί και να είμαστε τυχεροί. Στο τέλος ήταν ο Έντερσον, μπορούσαν να ισοφαρίσουν. Η διοργάνωση είναι ένα στρίψιμο νομίσματος. Νομίζω ήταν γραμμένο στα άστρα για εμάς», συνέχισε μιλώντας για την απόδοση της Ίντερ αλλά και αυτή της δικής του ομάδας.

Για να χαρίσει μια ακόμη φοβερή ατάκα στο κοινό... απειλώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Έχει περάσει τόσο καιρός από την τελευταία φορά που κατέκτησα το Champions League που δεν θυμάμαι τι ένιωσα. Η Μπάρτσα ήταν ξεχωριστή για μένα και εκεί μου συμπεριφέρθηκαν σαν να ήμουν γιος τους. Ρεάλ μην επαναπαύεσαι, είμαστε 13 Champions League πίσω σου αλλά ερχόμαστε. Αν κοιμηθείς λίγο, θα σε πιάσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x