Champions League

Το εξωφρενικό ποσό που ξόδεψε ο Γκουαρδιόλα για το σπάνιο ρολόι που φόρεσε κόντρα στη Ρεάλ!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μαγνήτισε τα βλέμματα με το ρολόι που φορούσε στο ματς της Σίτι με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, με δημοσιεύματα να αποκαλύπτουν το αδιανόητο ποσό που κοστίζει.

Ο πρώτος προημιτελικός μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Σίτι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ήταν μια αποθέωση του ποδοσφαίρου. Σκορ 3-3, δεκάδες φάσεις, τρομερός ρυθμός και ένα από τα παιχνίδια που αν μη τι άλλο δείχνουν πόσο υψηλό είναι το επίπεδο.

Ωστόσο, αρκετά Μέσα του εξωτερικού φρόντισαν να ασχοληθούν και με κάτι εξωαγωνιστικό. Τι ήταν αυτό; Το ρολόι που φορούσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αφού εντοπίστηκε η εταιρεία παραγωγής, έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες που πραγματικά σοκάρουν.

Πρόκειται για ρολόι «Richard Mille», το οποίο είναι ιδιαίτερα σπάνιο αφού υπάρχουν μόνο 50 τέτοιες εκδόσεις σε όλο τον κόσμο. Ένα από αυτά ανήκει στον Γκουαρδιόλα, άλλο ένα στον Ράφα Ναδάλ και τα υπόλοιπα σε διάφορους άλλους ζάπλουτους ανθρώπους.

Όσον αφορά το κόστος του εν λόγω ρολογιού; Καθίστε αναπαυτικά στην καρέκλα σας, διότι θα πάθετε ένα μικρό σοκ. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, λοιπόν, ξόδεψε το ποσό του 1 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό του αυτό το πανάκριβο και ιδιαίτερα σπάνιο ρολόι…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x