Champions League

Γκουαρδιόλα: «Χτίζουμε ιστορία στην Μάντσεστερ Σίτι»

Περιχαρής ο Πεπ Γκουαρδιόλα που η ομάδα του έφτασε για δεύτερη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Champions League, λέγοντας πως θα το γιορτάσει με ένα καλό κρασί.

Με ένα καλό κρασί θα γιορτάσει την πρόκριση της Σίτι στα ημιτελικά του Champions League ο Πεπ Γκουαρδιόλα, λέγοντας πως αυτός και οι παίκτες του γράφουν ιστορία.

«Είναι φοβερό και απίστευτο συναίσθημα. Είναι η δεύτερη φορά που πηγαίνουμε στα ημιτελικά. Ναι, δεν υπάρχει μεγάλη ιστορία πίσω αλλά υπάρχει κάτι που αρχίζουμε να 'χτίζουμε'. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στα ημιτελικά. Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Είμαι χαρούμενος για την ομάδα, όλο τον Οργανισμό της Σίτι, τη διοίκηση, τον πρόεδρο, τους φιλάθλους μας, τους παίκτες μας, όλους. Τώρα θέλουμε να γιορτάσουμε. Θα γιορτάσουμε με δείπνο με την ομάδα και το επιτελείο, θα πανηγυρίσουμε, θα κοιμηθούμε καλά και αύριο θα γυρίσουμε στην Αγγλία. Δεν ξέρω τι κρασί θα έχουμε αλλά σίγουρα θα είναι καλό κρασί»
, είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Καταλανός ρωτήθηκε για τη διοργάνωση: «Η διοργάνωση είναι καλή αλλά είναι και άδικη ταυτόχρονα. Απόψε υπήρχε χέρι με πέναλτι και είχαμε μείνει έξω από ένα χέρι με την Τότεναμ. Εξαρτάται από τις καταστάσεις. Όμως ο τρόπος που παίξαμε στα τελευταία 30 λεπτά του α' μέρους και στο β' μέρος ήταν εξαιρετικός. Δείξαμε προσωπικότητα, κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα και τα καταφέραμε. Είμαστε στα ημιτελικά του Champions League. Θα είναι σκληρά τα πράγματα. Το ξέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x