Champions League

Γκριεζμάν: «Μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού της Ατλέτικο και δεν θα το αλλάξουμε για κανένα λόγο»

Ο Γάλλος άσος των «ροχιμπλάνκος» μίλησε ενόψει των αναμετρήσεων με τη Γιουβέντους για το Champions League και τόνισε ότι έχει ρόλο «κλειδί» στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας που του αρέσει πολύ.

Ο Γάλλος μίλησε στο UEFA.com για το παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Γιουβέντους για το Champions League και τόνισε ότι ο ρόλος του είναι «κλειδί» στο πρότζεκτ των «ροχιμπλάνκος».

Επιπλέον ξεκαθάρισε ότι του αρέσει πολύ ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας και δεν σκοπεύουν να τον αλλάξουν για κανένα λόγο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντουάν Γκριεζμάν :

Για τα παιχνίδια με τη Γιουβέντους: «Θα είναι δύο παιχνίδια πολύ καλά δουλεμένα από άποψη τακτικής με παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου. Είναι κίνητρο για εμάς και τους οπαδούς μας ότι παίζουμε το πρώτο παιχνίδι στο “Wanda Metropolitano”. Κάθε παιχνίδι του Champions League εκεί έχει απίστευτη ατμόσφαιρα και αυτό είναι που χρειαζόμαστε εμείς οι παίκτες. Θα τα δώσουμε όλα».

Για το ρόλο ευθύνης που έχει στην Ατλέτικο: «Με βλέπω σαν ένα κομμάτι ‘κλειδί’ στο πρότζεκτ και αυτό με βοήθησε να αποφασίσω. Αυτό και φυσικά η εμπιστοσύνη του προπονητή, της ομάδας, των συμπαικτών μου. Ξέρω ότι είμαι σημαντικός και θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται».

Για το στυλ παιχνιδιού της Ατλέτικο και πώς επηρεάζει τον ίδιο: «Είναι ένας τρόπος παιχνιδιού που μου αρέσει και προσπάθησα να δείξω και στους νέους παίκτες. Είναι αυτό που μας κάνει να κερδίζουμε και δεν θα το αλλάξουμε για τίποτα. Στην αρχή είναι δύσκολο, προτιμάς να μένεις ψηλά και να περιμένεις τη μπάλα. Όμως εδώ δεν γίνεται. Πρέπει να βοηθάς τους συμπαίκτες, να μαζεύεις μπάλες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x