Champions League

Γκριεζμάν: «Πέρυσι δεν ήμουν καλά, γι’ αυτό δεν προχωρήσαμε στο Champions League»

Την παραδοχή ότι πέρυσι δεν ήταν καθόλου καλά, έκανε ο Αντουάν Γκριεζμάν μετά το παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Μπριζ.

Πέτυχε δύο γκολ και βοήθησε την Ατλέτικο Μαδρίτης να πάρει τη νίκη με 3-1 κόντρα στη Μπριζ και να κατακτήσει άλλους τρεις βαθμούς στους ομίλους του Champions League.

Μετά το τέλος του ματς, ο Αντουάν Γκριεζμάν παραδέχτηκε ότι πέρυσι δεν ήταν καθόλου συγκεντρωμένος, κάτι που στοίχισε στους «ροχιμπλάνκος» και δεν συνέχισαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκριεζμάν:

Για το καλό παιχνίδι της Ατλέτικο κόντρα στη Μπριζ: «Μερικές φορές είναι η μέρα μας, παρόλο που είχαμε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο. Ο προπονητής μας είπε τα κατάλληλα λόγια στα αποδυτήρια και αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την προσωπική του βελτίωση: «Την περασμένη χρονιά δεν ήμουν καλά. Πνευματικά το μυαλό μου δεν ήταν στο παιχνίδι και στο να είμαι στο 100% για τα σημαντικά παιχνίδια και για μένα αυτό έπαιξε ρόλο στο ότι δεν προχωρήσαμε στο Champions League. Αυτή τη χρονιά είναι διαφορετικά, είμαι πολύ καλά και αυτό είναι σημαντικό για τα ματς».

Για το ότι έχει συμμετοχή στα 18 από τελευταία 20 γκολ της Ατλέτικο στο Champions League: «Πρέπει να βοηθάω την ομάδα μου με όποιον τρόπο μπορώ».

Για τον Ντιέγκο Κόστα: «Αν και δεν βάζει γκολ, σου ελευθερώνει πολλούς χώρους, μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη, όπως είδαμε στο δεύτερο γκολ μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x