Champions League

Η Μπαρτσελόνα είναι ικανή για... θαύματα

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την σκληροτράχηλη Γιουβέντους στη ρεβάνς του 3-0 του Τορίνο, με τους «μπλαουγκράνα» να θέλουν να αποδείξουν πως είναι ικανοί για ακόμα μια ιστορική ανατροπή.

Η Γιουβέντους δεν είναι… Παρί και αυτό το γνωρίζουν στην Βαρκελώνη, με την αποψινή αναμέτρηση απέναντι στους «μπιανκονέρι» να αποτελεί την υπέρτατη πρόκληση για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Το 3-0 του πρώτου αγώνα δίνει τεράστιο προβάδισμα στην Γιούβε, η οποία σίγουρα θα μπει υποψιασμένη στο «Camp Nou» μετά το πάθημα της Παρί Σεν Ζερμέν στην φάση των «16».

Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 3-2 εντός έδρας της Ρεάλ Σοσιεδάδ για το πρωτάθλημα και βρίσκονται στο -3 από την Ρεάλ Μαδρίτης, με το «classico» της Κυριακής να κρίνει… τίτλο.

Στα αγωνιστικά, ο Λουίς Ενρίκε δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ραφίνια και Βιδάλ, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Τουράν, Μασεράνο και Ματιέ.

Απ’ την άλλη, η Γιουβέντους περιμένει… την στέψη στην Serie A μετά και το 2-0 ενάντια στην Πεσκάρα, με την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να επικεντρώνεται πλέον στο Champions League.

Ο Ιταλός προπονητής δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα να επιλύσει με εξαίρεση την απουσία του τραυματία Πιάτσα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Μασεράνο, Πικέ, Ουμτιτί, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Σέρχι Ρομπέρτο, Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Πιάνιτς, Κεντίρα, Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x