Champions League

Ετοιμοπόλεμος για τον τελικό του Champions League ο Μκιταριάν

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χένρικ Μκιταριάν για τον μεγάλο τελικό του Champions League όπου η Ίντερ θα κοντραριστεί με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ευχάριστα μαντάτα προέκυψαν για την Ίντερ ενόψει του τελικού του Champions League το ερχόμενο Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Χένρικ Μκιταριάν έβγαλε όλο το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης και ο Σιμόνε Ιντζάγκι υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Αρμένιου χαφ, ο οποίος μοιάζει πλέον πολύ πιθανό να πάρει φανέλα βασικού για το μεγάλο ματς με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτή τη στιγμή, δεδομένου του τραυματισμού που υπέστη στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στη Μίλαν που τον οδήγησε να χάσει τα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ο Μκιταριάν ξεκινούσε από πίσω στην ιεραρχία για την ενδεκάδα, με τον Μπρόζοβιτς να έχει πάρει προβάδισμα για να ξεκινήσει βασικός.

Ωστόσο, ο Ιντζάγκι θα αξιολογήσει καλύτερα τις συνθήκες τις επόμενες μέρες σχετικά με την κατάσταση του έμπειρου μέσου.

Όσον αφορά τον Χοακίν Κορέα, ο οποίος τραυματίστηκε στον τελικό του Coppa Italia κόντρα στη Φιορεντίνα, προπονείται ατομικά και η αυριανή ημέρα (Πέμπτη) θα είναι καθοριστική για την ενσωμάτωσή του ή όχι στην αποστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x