Champions League

Κανέ: «Δεν είναι εύκολο να δεχτούμε αυτό που έγινε στο τέλος»

Απογοητευμένος με το γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τη Μακάμπι Χάιφα, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μαμαντού Κανέ.

Την απογοήτευσή του με το γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τη Μακάμπι Χάιφα, εξέφρασε σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς ο Μαμαντού Κανέ.

Ο μέσος των «ερυθρόλευκων» μίλησε και για την ανάγκη νίκης-πρόκρισης στο «Καραϊσκάκης», ενώ απάντησε και σε ερώτηση για τη θέση στην οποία προτιμά να αγωνίζεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού:

«Δεν είναι εύκολο να δεχτούμε αυτό που έγινε στο τέλος, γιατί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε τον έλεγχο. Τώρα όμως θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στο δικό μας γήπεδο. Ξέραμε πως οι συνθήκες θα ήταν δύσκολες, αλλά είχαμε προετοιμαστεί σωματικά και πνευματικά για να ανταπεξέλθουμε».

Για τη δική του παρουσία και για το αν προτιμά να παίζει στο ‘6’ ή στο ‘8’: «Προσωπικά, δουλεύω σκληρά και όταν δουλεύεις σκληρά ανταμείβεσαι. Δεν υπάρχουν μυστικά. Δουλεύω για την ομάδα και θα παίζω όπου μου ζητάνε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x