Champions League

Κάριους: «Μόνο ο Σέρχιο Ράμος ξέρει αν με τραυμάτισε επίτηδες»

Δεν ξεχνάει ο Λόρις Κάριους τον τραυματισμό που αποκόμισε μετά από αγκωνιά του Σέρχιο Ράμος, στον τελικό του Champions League της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη φάση που επηρέασε τον τελικό του Champions League, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, στάθηκε ξανά σε δηλώσεις του στην «Bild», ο Λορίς Κάριους, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στην Μπεσίκτας.

«Δεν ξέρω αν ο Σέρχιο Ράμος με τραυμάτισε επίτηδες, μόνο ο ίδιος το γνωρίζει, αλλά δεν είναι αυτό το σημαντικό. Δεν μου ζήτησε ποτέ συγνώμη. Τα τεστ που έκανα έδειξαν ότι είχα διάσειση. Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα δικαιολογούσα αυτά τα λάθη» είπε ο πρώην τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, για την φάση στην οποία ο Σέρχιο Ράμος φαίνεται να του ρίχνει αγκωνιά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην περσινή χρονιά λέγοντας: «Νομίζω πως πετύχαμε κάτι εξαιρετικό παίζοντας στον τελικό και δεν θα αφήσω κανέναν να μου το καταστρέψει. Η προηγούμενη χρονιά ήταν εξαιρετική καθώς παίξαμε στον τελικό χωρίς να το περιμένει κανένας, αλλά έτσι είναι στα αθλήματα, πρέπει να σηκωθείς μέσα από τις απογοητεύσεις. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει την σχέση που είχε ο τραυματισμός μου με τα λάθη που έκανα στο γήπεδο. Δεν το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία, είναι απλά μια εξήγηση.»

Eπιμέλεια: Γιάννης Παλιβάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x